Beauty | Lippotlood met een bijpassende lipstick uit de Styletone box.

03/11/2015, In: Beauty
0

 

Vandaag heb ik voor jullie een speciaal artikel, namelijk met twee producten uit de Styletone box. Deze producten passen perfect bij elkaar en daarom wilde ik ze ook samen in een artikel zetten. Als eerste gaat het om een lippotlood, de Three Custom Color Specialsts Lip Pencil – Warm Red. En daarbij hoort de Tiny Beauty Lipstick Glamour Girl.

Als eerste het lippotlood:

IMG_9439

 

Dit zegt de Styletone box:
€15,95

Dit warme rood is perfect voor het definiëren van de lippen en het creëren van een barrière, waardoor de kleur langer blijft zitten. Three Custom Color is gespecialiseerd in het creëren van aangepaste kleuren en in het vinden van de perfecte kleur voor jou huidskleur. Bij hun moet je zijn als je een unieke tint wilt laten maken of op zoek bent naar een kleur dat niet meer beschikbaar is. Dit pencil matcht perfect met de Tini Beauty Glamour Girl Lipstick. Probeer dit pencil ook eens zonder lipstick, start met een zachte lijn en kleur daarna de lippen helemaal in, zo krijg je een mooie matte langhoudende lipkleur.

 

Daarna de bijpassende lipstick:

 

IMG_9446

 

Dit zegt de Styletone box:

€17,95

USA’s Tini Beauty staat er bekend om dat ze hun producten cocktailen: ze geven je de kans om zelf meerdere producten te combineren om zo het meest unieke en gewenste resultaat te behalen. Ze werden bekend door hun nail lacquers die je zelf kan mixen tot je eigen gewenste kleur. De ‘Glamour Girl’ Liptini is de perfecte tint Marsala, en kan ook worden gebruikt als een blush.

 

IMG_9442

 

De producten zijn erg mooi, qua verpakking. Het ziet er goed uit en de doppen blijven goed zitten. Je kan ze dus makkelijk meenemen in je tas, dan zit niet meteen je hele tas onder de lipstick. Ook vind ik het leuk dat de producten bij elkaar passen en dat je ze dus als een setje krijgt. De producten zien er kwalitatief goed uit!

IMG_9444

Niet alleen is de verpakking mooi, ook de kleur vind ik helemaal geweldig. Dit is op dit moment ook helemaal een trend, rode lippen met een tintje bruin. Ik vind deze kleur erg mooi, omdat er een tikkeltje bruin in zit. Als er te veel bruin in zit, dan heb ik helemaal het 90’s gevoel. Dit is een mooie perfecte kleur, die mooi past bij de laatste trend.

 

IMG_9445

IMG_9447

Hierboven kan je mooi zien hoe de producten eruitzien van dichtbij en hoe mooi de kleur is. Het potlood is heel makkelijk en fijn in gebruik. Sommige potloden zijn heel ruw en dat voelt niet prettig aan als je het aanbrengt. Dit potlood is zacht van structuur, waardoor je het makkelijk en prettig aan kan brengen. Ook de lipstick heeft een zachte structuur en is zeer makkelijk aan te brengen. Doordat het een combinatie is, blijft het ook enorm goed zitten. Ik had deze combinatie op vandaag en ook tijdens het werken, maar het bleef allemaal goed op zijn plaats en de kleur bleef ook goed zitten. Alleen na het eten heb ik de lipstick een beetje bijgewerkt, wat ik eigenlijk wel logisch vind. Wat ik ook erg fijn is, dat als de lipstick ‘slijt’, je niet van die gekke omlijnde lippen krijgt, maar het over het algemeen netjes ‘slijt’. Hierdoor wordt de kleur gewoon iets lichter, en het er nog prima uitziet.

 

IMG_9451

IMG_9453

IMG_9457

 

Hierboven kan je ziet hoe de lipstick staat. Zelf ben ik er echt enorm tevreden over deze lipstick, zeker in combinatie met het potlood. Deze lipstick zal zeker vaker gebruikt worden en vooral in deze mooie combinatie, want ik ben helemaal fan. Het is een perfecte herfstkleur.

 

Q: Wat vind jij van deze lipstick?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

    • Dionne
    • 03/11/2015
    Beantwoorden

    Die donkere kleur staat je heel mooi!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk