Beauty | Be a Bombshell lipgloss

01/10/2015, In: Beauty
0

Ik ben dol op lipproducten, en ik moet bekennen dat ik er een hoop van heb.
Lipsticks, lippotloden en een aantal lipglossen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat lipgloss mijn minst favoriete lipproduct is, of was?! Ik heb altijd een beetje vooroordelen over lipgloss, het plakt altijd en voor je het weet zit het overal, behalve op je lippen. Het glimt als een kerstbal en de ergste zijn die met glitters. Maar natuurlijk ontwikkelen ook de lipglossen en zijn ze verbeterd.

foto 1

Ik heb deze lipglos, in de kleur Pink Punch, mogen ontvangen uit de Styletone box. Dit is wat de Styletone box erover zegt:

Be a Bombshell – lipgloss in Pink Punch
€11,50
Deze long-lasting lipgloss is onderdeel van een prachtige reeks voor glitterig en glossy. Wij hebben gekozen voor twee opaque glossy kleuren, zoals ook gezien bij de Dior catwalk voor deze herfst. Deze mauve kleuren zijn hoe dan ook flaterend en geven je een goed alternatief wanneer je opzoek bent naar een break van al die lipstick. De kleur is makkelijk op te bouwen van naturel tot shine.

foto 2

Als eerste, de long-lasting, daar is geen woord van overdreven. Wat blijft deze lipgloss lang zitten en ik heb echt niet het idee dat de hele lipgloss over mijn gezicht heen zat. Het draagt een beetje als een lipstick, blijft goed op zijn plek en blijft lang zitten. Ook vind ik het fijn dat de kleur op te bouwen is, want zelf houd ik helemaal niet van shine. Daarom is het mooi dat je het op kan bouwen.
Het is fijn aanbrengen met het kwastje, wat in eerste instantie klein oogt, maar erg fijn en makkelijk kan aanbrengen.

foto 4

foto 5

Ik heb deze lipgloss tijdens mijn werk in de winkel getest en het bleef prima zitten. Het is makkelijk aanbrengen, maar er is één nadeel. Namelijk als ik de dop erop draai, dan blijft er een restje lipgloss aan de buitenkant zitten, waardoor de hele binnenkant van mijn tas inmiddels vol zit met lipgloss. Misschien ligt dat toevallig aan deze flacon, maar voor €11,50 wil je wel dat het goed is. Ik vind het namelijk geen goedkope lipgloss.

foto 3

Kortom: Deze lipgloss is zeker niet zo erg als dat mijn vooroordelen dachten. Ik ga deze lipgloss zeker vaker gebruiken, want ik vind hem erg mooi en ook qua kleur. Alleen zal ik hem wel meenemen in een boterhamzakje, want een tas vol lipgloss is toch niet heel handig.

Q: Wat is jouw favoriete lipproduct?

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk